کد خبر 1786552
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸
تاکایچی بار دیگر به عنوان نخست‌وزیر ژاپن در پارلمان انتخاب شد

تاکایچی، رئیس حزب حاکم لیبرال دموکرات، در پارلمان به عنوان صد و پنجمین نخست‌وزیر ژاپن انتخاب شد.

به گزارش مشرق، سانائه تاکایچی، رئیس حزب حاکم لیبرال دموکرات ژاپن، روز چهارشنبه با رأی قانون‌گذاران در پارلمان به عنوان ۱۰۵مین نخست‌وزیر این کشور انتخاب شد.

در نشست فوق‌العاده پارلمان ژاپن که همان روز برگزار شد، مجلس نمایندگان و مجلس مشاوران هر یک به طور جداگانه رأی‌گیری برای تعیین نخست‌وزیر را انجام دادند.

در رأی‌گیری مجلس نمایندگان، تاکایچی در دور نخست با کسب ۳۵۴ رأی پیروز شد و جونیا اوگاوا، رهبر ائتلاف اصلاحات میانه‌رو، را که ۵۰ رأی به دست آورد، همراه با دیگر نامزدهای رقیب شکست داد.

در مجلس مشاوران، به دلیل آنکه هیچ نامزدی در دور نخست اکثریت آرا را کسب نکرد، رأی‌گیری به دور دوم کشیده شد. در این مرحله، تاکایچی با ۱۲۵ رأی پیشتاز شد و اوگاوا با ۶۵ رأی در جایگاه بعدی قرار گرفت.

مجلس نمایندگان همچنین ایسوکه موری، قانون‌گذار باسابقه حزب لیبرال دموکرات و وزیر پیشین دادگستری، را به عنوان رئیس مجلس انتخاب کرد و کی‌ایچی ایشیی، عضو ائتلاف اصلاحات میانه‌رو، به عنوان نایب‌رئیس برگزیده شد.

تاکایچی و اعضای کابینه‌اش صبح چهارشنبه، طبق الزام قانون اساسی، به صورت دسته‌جمعی استعفا کردند تا کابینه جدید وی در ادامه روز تشکیل شود.

با توجه به اینکه کابینه تاکایچی تنها چند ماه پیش و پس از انتخاب او به عنوان رهبر حزب لیبرال دموکرات و سپس نخست‌وزیر در ماه اکتبر تشکیل شده بود، رسانه‌های محلی گزارش دادند که تغییرات در ترکیب کابینه بعید است.

بر اساس گزارش خبرگزاری کیودو نیوز انتظار می‌رود همه وزیران از جمله توشیمیتسو موتگی وزیر امور خارجه، ساتسوکی کاتایاما وزیر دارایی و شینجیرو کویزومی وزیر دفاع، سمت‌های خود را در کابینه جدید تاکایچی حفظ کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس